NOW TRENDING!

Dit najaar zijn er weer heel veel leuke trends! We hebben daarom voor jullie twee toppers uitgekozen om uit te lichten, namelijk de teddy coat en de panter jeans! En weet je wat het leuke is? Deze trends zijn niet alleen nu helemaal hot, maar blijven ook weer terug komen! Deze items draag je daarom in 2019 weer lekker verder!

De teddy coat, it’s getting colder!
Jullie kennen deze jas waarschijnlijk allemaal al, want overal waar je komt zie je deze trend voorbij komen. Deze jassen zijn super fluffy, lekker warm en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wij zijn er echt dol op en hebben deze dan ook uiteraard in onze collectie! Benieuwd naar ons favoriete model? Klik op de foto voor onze teddy coats.

 

De panter jeans, our favorite animal!
Ook hier om deze trend kunnen wij niet meer heen. En weet je wat? Iedereen kan deze jeans rocken en dat vinden wij hier nu juist zo leuk aan. Vrouwen van jong tot oud hebben zich overgegeven aan deze jeans en combineren deze eindeloos met hun favo items. Er zijn namelijk ontelbaar manieren om deze broek in stijl te dragen. Draag de jeans met een lekkere sweater, een nette blouse of een mooie basic top. Zo kun je zelf je eigen stijl creëren. En natuurlijk niet te vergeten, stijl af met een lange teddy coat!  Heb jij er nog geen? Geen probleem! Shop de panter jeans in army green, bruin en grijs via de link in de foto’s!

 

 

Liefs,

Team Mimos♡