Blog take over: Amber

Weer een once in a lifetime opportunity: een blog take over schrijven voor Mimos! 

Waar vele mensen die mij al kennen, mijn passie voor schrijven al hebben ontdekt, ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen! Dus zal ik me dan maar even voorstellen. Ik ben Amber van Berkel, 22 jaar oud en een echte levensgenieter. Dat ik in Schijndel woon, waar een van de leukste winkels, Mimos ook zit, is een win-win situatie voor mij! Het is een winkeltje dat voelt als thuiskomen, waar dan ook hele lieve meiden werken. Dat ik in dit ‘kleine’ dorpje woon, weerhoud mij niet om grootse dromen te hebben. Naast mijn passie voor schrijven, ben ik ook verpleegkundige. Waar ik werk combineer met schrijven, reizen en vriendinnen doe ik dit dan ook altijd met de nieuwste outfits. Want een dag geen nieuwe outfit, is een dag niet geleefd zou ik zeggen. 

Negen van de tien keer, verschijn ik in een nieuwe outfit op een feestje of op het werk. Nu is dit op mijn werk vaak een beetje nutteloos, aangezien ik me bij aankomst alweer omkleed in mijn uniform, maar mijn dag start meteen goed bij het aantrekken van een leuk lookje. Ik ben dan ook erg slecht in keuzes maken, maar bij het zien van mijn kast snap je helemaal waarom. We hebben allemaal wel eens van die dagen, dat we er écht even geen zin in hebben, maar ook dan probeer ik er weer wat van te maken! In mijn favoriete panter legging en een leuke sweater met gympen eronder, ga ik van start. 

Wat ik zo leuk vind aan Mimos is dat je er alles hebt, voor iedereen wat wils. Zelfs mijn oma neem ik mee op pad! Ik ben namelijk vrij impulsief van nature, ik kan om vier uur ‘s middags nog snel even binnen lopen in de winkel om iets nieuws te scoren voor diezelfde avond, om altijd weer met een volle tas naar buiten te lopen, oeps…

Ik hou van het ene uiterste in het andere uiterste; makkelijk en simpel maar ook uitdagend en echte eye catchers. Op mijn favoriete eiland, Bali, bezwijk ik nogal vaak voor de eerste optie, puur omdat het te warm is om meer effort te doen! Maar wanneer het dan eindelijk afkoelt en het weer een uurtje geregend heeft, is het tijd om uit te pakken. Want een goede party outfit mag natuurlijk niet ontbreken in je backpack. Bij een kijkje in mijn rugzak zie je dan ook veel verschillende dingen. Ik ga het liefste met een half lege rugzak op reis want voor shoppen in het buitenland, draai ik mijn hand ook zeker niet om! Helaas lukt me dit niet altijd, omdat ik dan ook wel weer graag overal op voorbereid ben. Van glitters tot linnen blouses, korte spijker broekjes en lange rokken, het zit er allemaal in. Altijd klaar voor een dagje strand, een feestje of een etentje, ik ben all in! 

Of je nu een staycation houdt, of toch nog lekker naar het buitenland gaat, bij Mimos is er keuze genoeg.  Speciaal voor deze blog, stapte ik dan ook weer in mijn auto voor 5 minuten (heel erg), om even wat leuke outfits bij elkaar te zoeken! Dus alles wat ik draag op de foto’s, hangt nog in de shop! En surprise surprise, liep ik weer met een volle tas naar buiten… 

Ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn blog take over en wie weet, tot een volgende keer! Tot die tijd ben ik te volgen op mijn Instagram, @amberberkel of voor mijn blog updates @theborntowander

Heel veel liefs,

Amber 

 

Wil je ook een keer een leuke blog voor Mimos schrijven? Neem contact met ons op via Instagram.