Retourneren

Bij Mimos Boutique heb je het recht om je bestelling binnen 7 dagen te retourneren zonder opgave van reden. Kosten van retourzending zijn voor eigen rekening. Om zelf je pakket te kunnen volgen adviseren wij je het pakket te verzenden via PostNL. Pakketten welke niet voldoende zijn gefrankeerd zullen niet geaccepteerd worden. Let op! Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden wanneer het pakket niet bezorgd is bij ons of kwijt is.

Wij zullen na ontvangst van je pakket binnen 3-5 werkdagen je retour verwerken. Vervolgens volgen er nog enkele werkdagen voordat de retourbetaling is verwerkt. Houd uiteraard wel rekening met de verwerkingstijd van je bank. Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht dient je retour aan onze voorwaarden te voldoen (originele verpakking, inclusief prijskaartje en kopie factuur)

Artikelen

Artikelen welke niet in aanmerking komen voor het herroepingsrecht vind je in onderstaand overzicht.

Overige artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden.

We vragen je pakket na ontvangst direct te controleren op beschadigingen en/of fouten. Wanneer dit het geval is dien je dit binnen 2 dagen na ontvangst aan onze service afdeling te melden. Je kunt je service claimen door een email te sturen naar [email protected]. Wij vragen je hierin je bevindingen te melden inclusief foto en als referentie je ordernummer te vermelden. Wanneer er artikelen zonder aanvraag worden geretourneerd zullen deze niet geaccepteerd worden.

Je aanvraag kan niet verwerkt worden indien onderstaande het geval is:
– Het artikel is gewassen dan wel is gedragen
– Het artikel is vermaakt of wanneer er getracht is om het te herstellen
– Je de procedure zoals gevraagd niet is gevolgd

Uiteraard zullen wij je service zo spoedig mogelijk verwerken. Wanneer je in aanmerking komt voor een retour betaling zullen wij dit aan je bevestigen en volgt er binnen 1-2 werkdagen een betaling. Houd uiteraard wel rekening met de verwerkingstijd van je bank.

Artikelen uit de sale, speciale aanbiedingen en oorbellen komen niet in aanmerking voor het herroepingsrecht.

Retouradres

Mimos Boutique Schijndel
Hoofdstraat 105
5481AD Schijndel

Retourneren in de winkel

Retourneren in onze winkel is mogelijk, let wel: de retour betaling vindt plaats middels bankoverschrijving.