Wat vorige week afgesloten werd als een week met heel positief nieuws begon deze week zo raar voor ons!

Afgelopen dinsdagochtend hebben we een hele leuke shoot gehad met Pleuni vd Pas voor onze webshop/socials. Een hoop outfits en heel wat lol later hadden we er een drukke shoot ochtend op zitten. Maar toen de middag begon kwam er heel vreemd nieuws dat er rellen naar ons dorp zouden komen. Er waren al allerlei winkels, supermarkten en restaurants hun zaak aan het dicht timmeren voor wat er zou gaan komen. Uit voorzorg hebben we zelf ook de winkel leeg gehaald en de etalages dicht gezet met onze display blokken.

Gelukkig op een brand bij de Hema na viel het allemaal mee. Woensdag en donderdag bleven nog veel winkels gesloten of in ieder geval dicht getimmerd.

Wat een bizarre tijd is dit toch! Maar wij blijven natuurlijk ons best doen om zo positief en vrolijk mogelijk te blijven. Daarom hebben we vrijdag hebben de etalage weer vrij gemaakt want de grootste dreiging is voorbij. Natuurlijk direct onze poppen weer aangekleed in de nieuwste collectie zodat alle wandelaars weer gezellig kunnen window shoppen!